MYYNTITILI

   

Löytyykö kaapistasi tarpeettomaksi jääneitä designvaatteita?

   

Vaihda ne helposti rahaksi tuomalle tuotteesi meille myytäväksi. Me hoidamme kaiken puolestasi!

 

 

 

1. Soita/ laita sähköpostia tai viestiä Facebookin kautta ja sovi tuotteille tuomisaika (info@franklymydear.fi).

 

2. Myymälässä valitsemme sesonkiin sopivat tuotteet, jotka menevät kaupaksi asiakaskunnallemme ja tämän jälkeen teemme myyntitilisopimuksen. Myyntijakso on 3 kk, mutta hintavammissa tuotteissa suosittelemme pidempää 4 – 6 kk myyntiaikaa.

 

3. Myyntitilisopimus:

Hinnoittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tuotteet.

Muistathan, että hintatason tulee olla realistinen. Saatte mukaanne kopion sopimuksesta sekä listan myyntiin jätetyistä tuotteista hintatietoineen.

Tuotteen hinta muodostuu esimerkiksi 20 € sinulle + 20 € Frankly My Dearille + alv. 24 % = myyntihinta. Verkkokauppaamme tutustumalla voit tutustua hintatasoomme. Luksustuotteissa provisiomme on neuvoteltavissa esim. 40 %. Tilitämme tuotot tilisiirtona asiakkaalle viimeistään 7 arkipäivän kuluttua siitä kun myymättömät tuotteet on noudettu myymälästä.

HUOM! Emme maksa tuottoja kesken myyntijakson, vaan aina myyntijakson loputtua.

 

Frankly My Dear huolehtii tuotteiden esillepanon ja myynnin. Edistämme myyntiä mainostamalla tuotteita mm. lataamalla kuvia vaatteista nettisivuillemme, Facebookiin sekä Instagramiin. Tuotteita laitetaan myyntiin myymälän ohella myös verkkokauppaamme ja mm. Rebelleen.

 

4. Myyntijakson päätyttyä tuotteet tulee hakea kahden viikon kuluessa myymälästämme tai halutessanne voimme toimittaa ne eteenpäin kierrätykseen. HUOM! Säilytämme tuotteita vain kaksi viikkoa myyntiajan päättymisen jälkeen, jonka jälkeen tuotteet siirtyvät yrityksen omistukseen. Tuotteiden säilyttämisestä myymälässä myyntiajan jälkeen (poikkeuksena erilliset sopimukset) veloitamme 10 €/viikko, joka vähennetään suoraan myyntitilituotosta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat lisätietoa tai tuoda tuotteita myyntiin!

 

P.S. Tarkistathan vaatteet vielä kahvi-, meikkivoide- ja huulipunatahrojen varalta ennen myymälään tuontia.

 

OIKEUDET:

 

– Frankly My Dear varaa itselleen oikeuden päättää mitkä myyntitilien tuotteet laitetaan myyntiin myymälän ohella verkkokauppaan. Verkkokaupan tuotteissa on palautusoikeus toisin kuin myymälästä ostetuissa tuotteissa, mikä vaikuttaa myyntiaikaa pidentävänä tekijänä. Verkkokauppaan voit tutustua täällä. Lisäksi Frankly My Dear varaa oikeuden myydä tuotteita muualla kuin omassa verkkokaupassa ja myymälässä (esim. Ebay, Tori.fi, Rebelle).

 

– Frankly My Dear varaa oikeuden kuvata myytäviä tuotteita, käyttää kuvia ja tuotteita yrityksensä mainonnassa sekä käyttää tuotteita yrityksen omissa mallikuvauksissa tuotteiden myyntiä edistääkseen. Frakly My Dear omistaa oikeudet omiin kuviinsa, joten niitä ei saa käyttää ilman yrityksen lupaa.

 

 

Toivotamme hyvää myyntimenestystä!

 

Frankly My Dear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Frankly My Dear varaa oikeuden ottaa sesonkiin sopimattomat tai muuten myytäväksi sopimattomat tuotteet pois myynnistä kesken sovitun myyntiajan.

 

– Frankly My Dear ei vastaa tuotteiden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Frankly My Dear ei vastaa tulipalosta, vesivahingosta, varkaudesta tai ilkivallasta aiheutuvasta vahingosta. Pyrimme tekemään parhaamme edellämainittujen estämiseksi. Myymälässämme on tallentavat turvakamerat, lukolliset vitriinit ja hälyttimet/hälytinportit, joilla pyrimme ehkäisemään varkauksia. Lisäksi kiinnitämme kalliimmat laukut ja takit turvaketjuilla kiinni.

NYT ETSIMME MYYNTIIN:

 

Tuotemerkeistä myynnissä ovat designer-merkit, kuten YSL, Louis Vuitton, Chanel, Burberry, Dior, Louboutin, Max Mara, Marella, Samuji, Hugo Boss, Filippa K. ym. Tuotevalikoimaamme voi tutustua täällä.

 

Syksy- ja talvivaatteita: 

 

- Villakangastakkeja, untuvatakkeja

- Neuleita ja neuletakkeja

- Hameita syksyyn ja talveen

- Vähällä käytöllä olleita saappaita ja nilkkureita

- Aurinkolaseja

- Nahkatakkeja ja hameita

- Erityisesti merkkihuiveja 

- Monogram/ logotuotteita- ja vaatteita: Dior, Gucci, Burberry, Moncler, Max Mara

- Vähällä käytöllä olleita syys- ja talvikenkiä

- Merkkilaukkuja, lompakoita

- Merkki- ja vintagekoruja

- Yksittäisiä vintagemekkoja upeilla yksityiskohdilla

- Arvostamme vaatteissa hyviä materiaaleja (silkki, nahka, pellava, puuvilla ym.)

 

Pellavavaatteita otamme myyntiin 15.3. lähtien. 

 

 

TUOTTEET, JOITA EMME OTA MYYNTIIN:

 

- Ns. halpavaateketjujen tuotteet (H&M, Zara, Mango, Vero Moda, Vila, Bik Bok ym.).

- Esprit, Ril´s, InWear, Guess, Global, OIS, Fransa, Desigual, COS, Vagabond, Wonders, Snö of Sweden, Edblad ym.

- Farkut, housut, bleiserit

- Polyesteria olevat vaatteet, tekonahkalaukut

- Alusvaatteet, urheiluvaatteet

- Väärennökset

 

 

UUTTA!

 

Nyt voit lähettää meille tuotteita myyntiin mistä päin tahansa Suomea.

Lähetät vain meille ensin sähköpostia otsikolla "Tuotteita myyntiin postitse" tai soita myymäläämme 044 9813762. Voit ottaa kätevästi yhteyttä myös Facebookin viestitoiminnon kautta.

Liitteeksi kannattaa laittaa kuvia, tuotteiden merkit ja materiaalitiedot sekä hintatoiveesi. Huom! Postitse lähetettävien myyntitilituotteiden sopimukset ovat pidempiä kuin perusmyyntitilien sopimukset.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!