Netin shoppailu- ja viihdepalvelut ovat lyömättömät! Löydät tästä artikkelista vinkkejä, kuinka voit tehdä netissä hyviä second hand -kauppoja ja samalla viihdyttää itseäsi ostosten lomassa.

Vähänkäytetty.fi

Jos etsit second handia netissä, kannattaa tutustua vähänkäytetty.fi-sivustoon. Sivusto on juuri uudistunut ja erittäin helppokäyttöinen. Sivustolta löytyy niin lasten- kuin naistenvaatteitakin ja hinnat ovat kohtuullisia. Sivusto on hyvä paikka myös myydä itselle tarpeettomaksi jäänyttä second handia. Palvelun hyvä puoli on se, että voit ostaa kerralla useammalta myyjältä yksillä postimaksuilla.

Facebookin kirppikset

Facebookista löytyy monenlaisia kirppiksiä, joihin kannattaa liittyä, jos second hand kiinnostaa. Ostaminen on helppoa, mutta Facebookissa kannattaa varmistaa, ettei tule huijatuksi, sillä joukossa on toki myös sellaisia myyjiä ja ostajia, joilla ei ole puhtaat jauhot pussissa.

Viihdettä verkossa

Second hand -ostosten välissä on mukava välillä nautiskella ja heittäytyä vapaalle. Verkosta löytyy onneksi myös rajattoman runsas viihdevalikoima. Jos haluat kokeilla pelaamista, on pelaa nyt hyvä paikka aloittaa. Toisinaan pelaaminen ei edes maksa mitään eikä siten sisällä taloudellista riskiä. Erilaiset ilmaiskierrokset ja bonukset pitävät tästä huolen. Kaikista helpoiten pääsee pelaamaan yksinkertaisia, mutta viihdyttäviä kolikkopelejä, jotka on helppo ottaa haltuun.

Jos kaipaat mukavaa katseltavaa, kokeile verkosta löytyviä suoratoistopalveluita, kuten Netflix tai C More. Palvelut tarjoavat tuntikausiksi mielenkiintoista katseltavaa dokumenteista elokuviin ja suosittuihin sarjoihin. Voit valita katsottavaa oman mielentilasi ja sen hetkisten mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Valitse katseltavaksesi jotakin romanttista, jännittävää tai opettavaista – ihan niin kuin itse haluat!

Verkon tarjoamat viihdepalvelut eivät suinkaan lopu tähän. Eräitä parhaista palveluista lukutoukalle ovat erilaiset e-kirjapalvelut, kuten Book Beat. Näiden palveluiden avulla lukutoukka voi helposti kuljettaa mukanaan valtavan määrän mielenkiintoista luettavaa pelkästään ottamalla kännykän mukaan. Näin lukeminen onnistuu heti, kun sille on aikaa – vaikka ruuhkabussissa kotimatkalla töistä kotiin. Lukeminen on oivallista tekemistä silloinkin, kun ympärillä riehuva koronaepidemia pakottaa pitämään sosiaalista etäisyyttä muihin.

21. lokakuuta 2020 on monen lukutoukan odottama päivä, sillä silloin on mahdollista päästä lukemaan Joona Linnan uusinta seikkailua e-kirjana. Asetu siis mukavaan asentoon, lataa kännykkääsi valitsemasi e-kirjapalvelu, valitse sinua kiinnostava kirja ja uppoudu jännittävään tarinaan!