MYYNTITILI

  

Löytyykö kaapistasi tarpeettomaksi jääneitä laatuvaatteita? Vaihda ne rahaksi ja tuo ne meille myytäväksi, me hoidamme kaiken puolestasi!

 

 

 

NYT ETSIMME MYYNTIIN SYKSYVAATTEITA:

 • Syyskenkiä 
 • Laukkuja (erityisesti Louis Vuitton, mutta myös Mulberry, Furla, DKNY ym.)
 • Juhlamekkoja ja hameita
 • Mekkoja ja hameita
 • Sinisiä juhla-asuja, juhla-asusteita, koruja ja hattuja Suomi 100-juhlia varten
 • Vintage-asusteita ja koruja
 • Aurinkolaseja
 • Neuleita ja paitoja mm. cashmere, merinovilla 
 • Syksytakkeja ja untuvatakkeja
 • Tuotteita muun muassa merkeiltä: YSL, Louis Vuitton, Chanel, Burberry, Dior, Max Mara, Marella, Hunter, DKNY, IvanaHelsinki, R&H, Karen Millen, Ivo Nikkolo, Marimekko ym. 
 • Ja paljon muuta!

 

TUOTTEET, JOITA EMME OTA MYYNTIIN:

 • Ns. halpaketjujen tuotteet (H&M, Zara, Mango, Vero Moda, Vila, Bik Bok ym.).
 • Guess
 • Global (Stockmann), OIS ym.
 • Fransa
 • Farkut 
 • Alusvaatteet, urheiluvaatteet
 • Väärennökset

 

TOIMI NÄIN: 

 

1. Tutustu huolellisesti alla olevaan tekstiin. 

 

2. Soita myymälään ja sovi tuotteille tuomisaika (sähköposti info@franklymydear.fi).

HUOM! Otamme vaatteita vastaan vain ti – pe!

 

3. Myymälässä valitsemme sesonkiin sopivat tuotteet, jotka menevät kaupaksi asiakaskunnallemme ja tämän jälkeen teemme myyntitilisopimuksen. Myyntijakso on 3 kk, mutta hintavammissa tuotteissa suosittelemme pidempää 4 – 6 kk myyntiaikaa. 

 

4. Myyntitilisopimus:

Hinnoittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tuotteet. Muistathan, että hintatason tulee olla realistinen. Myymme jakkupukujen ja housupukujen ylä- ja alaosat erikseen, koska ihmiset ovat erikokoisia ja tuotteet menevät paremmin näin kaupaksi. Saatte mukaanne kopion sopimuksesta sekä listan myyntiin jätetyistä tuotteista hintatietoineen.

 

5. Tuotteen hinta muodostuu esimerkiksi 20 € sinulle + 20 € Frankly My Dearille + alv. 24 % = myyntihinta. Verkkokauppaamme tutustumalla voit tutustua hintatasoomme. Luksustuotteissa provisiomme on neuvoteltavissa esim. 40 %. Myyntihintamme ovat aina 42 € / 44 €/ 46 €/ 48 €. Tilitämme tuotot tilisiirtona asiakkaalle viimeistään 7 arkipäivän kuluttua siitä kun myymättömät tuotteet on noudettu myymälästä.

HUOM! Emme maksa tuottoja kesken myyntijakson, vaan aina myyntijakson loputtua. 

 

6. Frankly My Dear huolehtii tuotteiden esillepanon ja myynnin. Edistämme myyntiä mainostamalla tuotteita mm. lataamalla kuvia vaatteista nettisivuillemme, Facebookkiin sekä Instagramiin. Tuotteita laitetaan myyntiin myymälän ohella myös verkkokauppaamme. 

 

7. Myyntijakson päätyttyä tuotteet tulee hakea kahden viikon kuluessa myymälästämme tai halutessanne voimme toimittaa ne eteenpäin kierrätykseen.  HUOM! Säilytämme tuotteita vain kaksi viikkoa myyntiajan päättymisen jälkeen, jonka jälkeen tuotteet siirtyvät yrityksen omistukseen. Tuotteiden säilyttämisestä myymälässä myyntiajan jälkeen (poikkeuksena erilliset sopimukset) veloitamme 10 €/viikko, joka vähennetään suoraan myyntitilituotosta. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat lisätietoa tai tuoda tuotteita myyntiin!

 

 

 

 

MYYNTIIN OTETTAVAT TUOTTEET: 

 

– Myyntiin otamme kuhunkin vuodenaikaan sopivia tuotteita.

 

– Tuotemerkeistä myynnissä ovat 2010- luvun “tavaratalomerkit”, luksusmerkit ja mielenkiintoiset ulkomailta ostetut vaatteet, laukut, kengät, huivit, pukukorut, hatut ym. Arvostamme tuotteissa hyviä materiaaleja (silkki, villa, pellava, nahka ym.). Tuotevalikoimaamme voi tutustua täällä. 

 

– Tarkistathan vaatteet vielä kahvi-, meikkivoide- ja huulipunatahrojen varalta ennen myymälään tuontia. Vaatteista kannattaa tarkistaa myös kainaloalueet, housujen haarukset ja lahkeensuut, takeista taskut ja sisävuoren kunto, laukuista vuori sekä kengistä korkojen sivut. Suosittelemme myös nukkatarkastuksen tekemistä neuleille, koska erityisesti kainalon alueet tuppaavat kulumaan käsilaukkua käyttäessä.                               

 

 

OIKEUDET:

 

– Frankly My Dear varaa itselleen oikeuden päättää mitkä myyntitilien tuotteet laitetaan myyntiin myymälän ohella verkkokauppaan. Verkkokaupan tuotteissa on palautusoikeus toisin kuin myymälästä ostetuissa tuotteissa, mikä vaikuttaa myyntiaikaa pidentävänä tekijänä. Verkkokauppaan voit tutustua täällä. Lisäksi Frankly My Dear varaa oikeuden myydä tuotteita muualla kuin omassa verkkokaupassa ja myymälässä (esim. Ebay, Tori.fi, Rebelle).

 

– Frankly My Dear varaa oikeuden kuvata myytäviä tuotteita, käyttää kuvia ja tuotteita yrityksensä mainonnassa sekä käyttää tuotteita yrityksen omissa mallikuvauksissa tuotteiden myyntiä edistääkseen.

 

– Frankly My Dear varaa oikeuden ottaa sesonkiin sopimattomat tai muuten myytäväksi sopimattomat tuotteet pois myynnistä kesken sovitun myyntiajan (esimerkiksi kengät, jotka todetaan huonolaatuisiksi kesken myyntiajan). 

 

– Frankly My Dear ei vastaa tuotteiden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Frankly My Dear ei vastaa tulipalosta, vesivahingosta, varkaudesta tai ilkivallasta aiheutuvasta vahingosta. Pyrimme tekemään parhaamme edellämainittujen estämiseksi. Myymälässämme on tallentavat turvakamerat, lukolliset vitriinit ja hälyttimet/hälytinportit, joilla pyrimme ehkäisemään varkauksia. Lisäksi kiinnitämme kalliimmat laukut ja takit turvaketjuilla kiinni.  

 

 

Toivotamme hyvää myyntimenestystä!

 

Frankly My Dear