Käytettyjen vaatteiden myynti onnistuu näppärästi verkossa, kunhan vain tiedät muutaman hyvän niksin. Jos käytettyjen vaatteiden nettimyynti on sinulle vielä vierasta, ei hätää, sillä löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä näppärään myyntiin!

Tutustu vähänkäytetty.fi-sivustoon

Yksi helpoimmista tavoista myydä käytettyjä vaatteita verkossa on vähänkäytetty.fi-palvelu. Klikkaa siis itsesi palvelun etusivulle ja tutustu palvelun käyttöohjeisiin. Valittavanasi on kaksi eri myyntitapaa: Myy itse ja Myy helposti, joista kerromme seuraavaksi lisää.

Myy itse

Myy itse -palvelun käyttö vaatii hieman enemmän vaivannäköä kuin Myy helposti -palvelun käyttö, mutta sen avulla voit ansaita enemmän. Aivan ensimmäiseksi sinun tulee rekisteröityä palveluun ja luoda itsellesi tili, ellei sinulla vielä ole sellaista. Tämän jälkeen sinun tulee kuvata tuotteesi ja lisätä ne palveluun. Myyntierän minimikoko on 10 kappaletta. Vähänkäytetty.fi tarkistaa tiedot. Tämän jälkeen sinulle toimitetaan myyntieräsi koodi, jolla saat lähetyksen matkaan. Muista numeroida tuotteet ja pakkaa ne siististi lähetystä varten. Paketin voi toimittaa mihin vain Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen. Kun tuotteet saapuvat varastolle, vähänkäytetty.fi julkaisee ne myyntiin. Hintaa alennetaan automaattisesti kuuden viikon välein niiden tuotteiden osalta, joita ei ole myyty. Voit seurata sekä hallinnoida myyntituottojasi oman asiakastilisi avulla.

Myy itse -palvelu antaa sinulle mahdollisuuden määritellä itse hinnan tuotteillesi. Vähänkäytetty.fi lisää määrittelemääsi myyntihintaan 2,90 euroa. Se on vähänkäytetty.fi-palvelun osuus. Keskimäärin myyjä myy kerralla vähänkäytetty.fi-palvelussa 40–50 tuotetta.

Tuotteiden lähetys vähänkäytetty.fi-palvelun varastolle maksaa tavallisesti 6,90 euroa. Toisinaan on kuitenkin tarjolla maksuttomia toimituksia. Toisaalta hinta on melko edullinen, sillä samalla toimitusmaksulla voit toimittaa kerralla suurenkin paketin.

Kun myyntiaika on päättynyt, voit halutessasi lunastaa jäljelle jääneille tuotteillesi lisäaikaa. Tämä maksaa 50 senttiä per tuote. Jatkoaikaa voi lunastaa kahdeksi kuukaudeksi. Jos sinulle jää myyntiajan päätyttyä myymättömiä tuotteita, voit lunastaa ne itsellesi maksamalla tuotteiden toimituskulut eli 6,90 euroa.

Myy helposti

Myy helposti -palvelu tarjoaa sinulle erityisen helpon tavan myydä käytetyt vaatteesi. Tässä palvelussa kirppismestari hoitaa tuotteiden myyntiin laiton puolestasi. Tämä säästää aikaasi ja vaivaasi, mutta toki myös ansaitset vähemmän, sillä myyntituotot jaetaan 50/50 sinun ja kirppismestarin kesken.